onsdag, september 06, 2006

syng syng syng og vær glad:)

denne uka starta kulturskolen for fult opp med sangkor revy og drama gruppe (2 klasser) sangkor i masi og gitarkurs. full rulle med andre ord. sangkoret får en pangstart. vi øver 4 ganger denne uka for å synge i kirka på søndag på en tv overført gudstjeneste. men det går så bra. dem e så flinke å synge og e så motivert til å opptre. en sann fryd å jobbe med koret:) for en hærlig og givende jobb æ har, æ e så gla for at æ får være med på å så sangglede hos barna. sang og musikk er terapi for kropp og sjel, når man synger og spiller fylles man med energi.

så det e bare å finn veien til kirka søndag 10.september kl 11.00. Gudstjenesten vil bli vist på NRK1 søndag 24.september.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Snart kan man droppe uttrykket om å "hoppe etter Wirkola" og heller begynne å snakke om å "hoppe etter barnekoret i Kauto"! Dere gjør den ene store greia etter den andre, kjempeartig. Du er virkelig en ressursperson, AMA.
b

Ann-Mari Andersen sa...

takk for det. det e nu ungan som e flinke talenter:) "hoppe etter koret.." haha..den var god. æ trur det e viktig at barn og får utfordringer og mål som man jobbe mot. det e jo det som e motiverende.