fredag, september 22, 2006

snømannen..


22.september...og denne ble snekret opp i hagen...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg håper han smelter bort! Det er for tidlig med vinter nå!

Ann-Mari Andersen sa...

men nu e jo alt smelta igjen og vi har nydelig høstvær igjen:) og æ bynt bli frisk igjen... (vært syk hele helga) igjen..blæ.. jaja.

Unknown sa...

heia kjære søster! nu sitt jeg på høyskolen i akershus å skriv.
så koselig å se snømannen, og høre at ungene savner meg. skal bli artig å komme hjem en tur. være litt med dere og tante og mamma og dem.

her trives jeg kjempebra! klassen er helt fantastisk, masse trivelige mennesker. undervisningen er helt perfekt! godt å se dypere i bibelen, og se at vi faktisk er fri fra synden!!! og fri fra loven! jesus døde jo for våre synder en gang for alle. så når Gud ser på oss, så ser han Jesus! Jesus ikke bare døde for våre synder, men han levde også for oss. så nu kan vi leve i nården, og bare nyte Guds godhet!

tenke at budene og reglene i det gamle testamentet egentlig var for jødefolket, kan egentlig ikke forstå at vi har klart å pakke det på oss hedninger?! vi kom jo inn i frelsen ved Jesus og nåden :)

det er så mye bra undervisning her, idag har vi lært om bibelens troverdighet! åååå... det er så fantastisk bra! men kanskje nok om det denne gang.

har kjøpt en rappe-cd til ivar magnus, på norsk :) håper han liker den.

så må jeg bare si at det er så utrolig fantastisk at du skal lage en ny cd!! gleder meg vilt! :) den kommer til å bli konge-bra!!!!

klem lillesøster i storbyn :)

Ann-Mari Andersen sa...

artig få rapport fra storbyen:) høres ut som du trives der:) artig det. det blir spent på rappe cd'n... ja glede meg til å gå i studio, glede meg masse. det blir så spennende jobbe med stein, han e utrolig flink. kommer til oslo i midten av oktober. sees til fredagen da. det blir hærlig få deg hjem