søndag, september 10, 2006

kirkesang:)

så var endelig dagen kommet for barnekoret..etter en uke intens øving kom opptrenden. vi møtte opp k 10 i kirka og fikk en igjennomgang der. det var småkaotosk der med masse nrk folk løpende rundt og lys som ble slått på og av.. det var veldig spennede for barna og ikke minst for meg. så begynte endelig gudstjenesten, kirka var stappfull, da mene æ stappfult, ståplassan i gangen var fult. og alt gikk så fort, plutselig sto vi der på scenen og sang for full hals. og vakker sang!! ikke en eneste lite glipp var det. alle kunne det som sku gjørs! helt fantastisk.når vi gikk ned fra scenen var man bare overlykkelig. så nu gjenstår ventinga til det kommer på tv søndag 24.september. kautokeino kulturskole sangkor ruler:) juhhu. vi e det beste!!!!! sang gleden spruta og øyan lyste. vi glede oss til neste opptreden.
bilder kommer om litt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

heia!
Æ fikk jo bare hørt barnekoret på "generalprøven", men æ må si at dæm og ikke minst du va kjempe flink!!Va imponert over kor rent dæm sang.
Du e jo så flink at du burde jo ta over dimitri koret også:)
Klæm fra Inger j:)

Ann-Mari Andersen sa...

hehe.. det var fine ord. tak for det inger. takk takk!!!!! æ like jobbe med kor, artig å skape noe. teorien min e at man alltid kan bli bedre, man skal tørre ta utfordringa og jobbe mot mål. da blir man flinke. du gjor selv en fabelaktig jobb i kirka. det var vakkert, fikk frysinga. klokkerent sang du på en jazza/etno måte.og det e så hærlig se at det kommer nye impulser inn i kirkehuset, det trengs. Gud ønsker at vi ska ære han med glede sang og instrumenter.