søndag, juli 16, 2006

hverdag..


dagene nytes fremdeles i mitt ferieparadis.været har vært litt frem og tilbake, men man har nu tatt en dukkert i vannet idag også. det var deilig. det e rart med det men tia før ferien lengter man til late dager uten noen forpliktelsa, ukan man ikke ser på klokka, men kun lever i øyeblikket, uten de store planene over hverdagen. etter uker med "slaraffeliv" sitt æ tenke på høsten og hverdagen. at det faktisk e godt å ha time og ukeplan.. litt struktur over hverdagen.. hverdagen med sitt slit men også trygghet. hverdagen med jobb, klokke, trening (for det ekke det mye av i ferie..), prosjekta, øving, ja i det hele tatt, man har hverdagen fylt opp av meningsfylle og spennende saker man liker å holde på med. men det e vel det som e poenget med ferie, avkoblinga fra hverdagen for netopp å samle nye friske krefter til hverdagen igjen. men foreløpig ska æ nyte later dager med varme sol og go mat:) og kjenne på følelsen av planløshet:) men du verden æ har forventninga til høsten og det som den kommer med. en nær fremtid men allikevel litt "fjernt" fordi man ikke vet helt ka den bringer med seg på godt og vondt...."gårsdagen e forbi, morgendagen har ingen sett...men i dag hjelper Herren" som det står skrevet i den hellige skrift. og det e en setning æ like veldig godt, som sier veldig mye... ha en strålende sommer vidre:) og husk at idag bynner resten av ditt liv:)

8 kommentarer:

solskinnsbloggen sa...

ja, så sant så sant. Etter en lang ferie kan det være godt med hverdag, og det er godt med hverdag når man har opplevd en masse. Jeg er i allefall slik. Det er godt å fordøye alle opplevelser.

Ann-Mari Andersen sa...

godt ha non sløvedager hjemme og før hverdagen kommer. men det e alltid så trist dra her fra...æ e så gla i plassen min her...men sån e det. vi høres når du kommer deg på msn

solskinnsbloggen sa...

arg! e så lei uten nett. Blir frustrert. Nå skriver fra mobilen. Jeg har jo sovet en laaang stund i ettermiddag, så jeg er jo klar. Hehe! Jeg kan jo bruke min våkenhet til å skrive kommentarer til deg. Hihi! I dag har vi vært i dyreparken. I kveld fant lillegutt ut at han skulle ta med seg barn hit til oss, så han kom ført med ei jente, så en gutt. jajja! Goklem fra meg.

Ann-Mari Andersen sa...

ja kor KOSELG. skriv gjerne kommentara hele natta du:) artig det:)

solskinnsbloggen sa...

tummdidumm! æ e nu her i bloggen din. Nu lura æ på om du e hjæmme. Har ikke hørt nåkka i dag. I dag har Lillegutt fått kjørt berg og dalbane. Mora likte det så godt at han måtte to turer. Men han likte det veldig godt. Bilene likte han veldig godt. En tur med tauflåtem ble det og...Etter tre timer var Lillegutt vel forsynt og fornøyd. Oi, så skravlat jeg var i dag da.

Anonym sa...

HEIA!
Så dokker slapper av i sverige? Regner med at dokk har en litt bedre temperatur enn det vi har her?:)vi har omtrent ti grader og æ vil ikke kalde det "varmegrader"...:)
Forøvrig ser æ på bildet at du har en skikkelig 70-talls pute i hengesofaen:)Stilig!:)
IJO..

Ann-Mari Andersen sa...

hei hei på dere begge to. jepp nu e æ hjemme...

og sant ja IJO det vakke varmet her nei...brr... men man har varme klær... ja var ikke hengesofan min tøff. det e skikkelig 70 talls ja. æ like den...og enda bedre sove i:)

Anonym sa...

hEI PÅ DEG SKAL PRØVE MEG PÅ DETT.