torsdag, juni 15, 2006

sommer og sol.......
mandag var det 27 grader og kjempevarmt...idag e det ti grader og regn. det nytte vist ikke vente på sommervarmen...den vare i en dag og så e hærliheta slutt. så man må virkelig kjempe for å ikke bli værsyk...skulle jo egelig jobbe i min hage idag, plante blomster og kjenne duften av grønt gress...men men. det ble det alså ikke no av..men man må jo se det positive i at det regner, naturen e tørst og treng vann.. og mine nyinnkjøpte finske blomster må nok belage seg på å glede meg inne i huset. dem ble kjøpt i finland idag, var der en kort tur, en veldig så koselig avslappende tur i godt selskap. bare det i seg selv gav engergi. vet du, det som overaska meg var at lille pitte bygda som vi dro til, krydde av turister, som en maurtue, overalt var det svenske og norske turister. vi måtte stå i kø ialle butikkene vi var i.... og den finske byda e mindre enn kautokeino..... og kor e turistan her... kan jo være at æ ikke legg merke til dem da.. trur nok at finlendere er veldig flinke til å ta imot turista, få dem til å stoppe, få dem til å føle seg velkommen... all ære til finland:)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Finland er flinke med turister ja! Kauto har virkelig noe å lære der! Det skulle vært en obligatorisk opplæringstur til Finland for alle bedrifter på denne siden av grensa!

Anonym sa...

jepp finlendere e flinke. dem har alt, hele fåret. vinter har dem julenissen, sommeren badelender overalt:) heia finland

Anonym sa...

Ja finlendere er flinke, de får til alt. Til og med Eurovision Song Contest vinner dem!!!!!! :)

Ann-Mari Andersen sa...

nei...det var carola som sku vunnet!!!!

Ann-Mari Andersen sa...

æ likte ikkke finland sitt bidrag til grand prix, dem så så skummel ut... det var virkelig trist at carola ikke vant:(