fredag, april 07, 2006

for en dag. æ e utslit. idag har æ hatt maraton...og kondisen min blir alså bare bedre og bedre. det nytter virkelig trene. øving gjør mester. uansett!!!! og æ e blitt en suveren fjellklatrer. når æ endelig har besteget den ene mega fjellet, står på toppen og skuer seirende over utsikten derfra, og nyter fjellet med dets fryd og vakkerhet. æ tenker smilende og varm om hjertet; oj det var jo ikke så vanskelig alikevel....fantastisk følelse. så går livsvandringen min vidre, smilende, men før æ har trådd de neste skrittan....pinadø...et hælgolans gedigen berg foran meg.....jaja... da må man bare brette ermene opp og ta et tak...og det går bra over det andre fjellet og...og sån gikk hele dagen...derfor:

"Ingenting er umulig, det er bare det at det umulige tar litt lengre tid....."

2 kommentarer:

Anonym sa...

Og nettopp derfor har jeg sånn sansen for deg. :-) Nå har jeg akkurat kommet inn fra bålet ute. Vi har sittet ute i flere timer. Og det var godt med friskluft etter en lang dag på skola. Tusen takk for mail. :-)

Ann-Mari Andersen sa...

sitt dåkk rundt bål..oj det hørts koslig ut..imotsetning til meg som har sittet i telefon hele dag og kvelden...æ e sur på SAS og den dumme streiken...blæ..kos deg videre i kveld:)