søndag, mars 19, 2006

SLØVEDAG.....
når det e sol, varmegrader og nydelig vær da ska alle ut, ut ut ut...på ski eller skuter, lage bål, steke pølser og ha det gøy. og har man ikke været en tur ute på dager som denne, får man spørsmål som "hæ har du ikke vært ute i finværet?" "ka det e, d du syk?" plutselig så blir man sett på som en raring....æ elske hytteturer, elske musikken naturen gir meg, elske kjenne energien som æ får fra sola, lyset, lydan, vinden og den kalde sneen. men i dag har "alle" vært på tur foruten meg...

æ har sittet i min sofa...min svarte deilige skinnsofa. sofan som har magiske krefter, sug meg til den. æ bare ble dratt mot den. klarte ikke sloss mot den. æ skulle vel ut idag...men... hadde så mange plana da æ sto opp, men det ble ikke så mye med de planan da. det var seriøst fint vær idag, og med mine 3 kjempesvære stuevinduer presser sola seg inn i stua med de varme strålan.. det e liksom ikke til å unngå at det var TURVÆR. for når det e turvær, ja da ska alle lykkelige familier på båltur. steke pølser og nyte finværet. problemet mitt var at idag hadd æ ikke lyst til noe...den svarte skinnsofan var forlokkende deilig, med sine magiske svarte evner dro den meg til seg på en måte som fikk meg til å trekke gardiene, stenge den gule fjotten ute og bare gi etter for deilig sløving i en enda deiligere sofa...med pc på fanget.... så kan æ bare være rar....på min måte.

2 kommentarer:

Armela sa...

Haha. Dette var et godt innlegg. Måtte nå le litt for jeg selv da du skrev " så kan æ bare være rar...på min måte. Godt sagt. Ja hvorfor skal man alltid gjøre det andre forventer?! Jeg er også litt slik, litt sånn "tvertimot" Hvorfor i alle dager skal man gjøre ting fordi det er "rett" i henhold til det andre mener. Man skal gjøre det man selv mener er rett. Så selv om "fjotten" pressa på vinduet, så er det jo rett å sitte inne..ikke sant. :-)
www.heltprivat.no/skaugumfrua

Ann-Mari Andersen sa...

artig at dåkk kommentere bloggen min. livet består ja av forventninger, på godt og vondt...