torsdag, mars 30, 2006

ka e det som e så ille at noen lykkes i noe? et menneske får til noe som andre ikke mestre. trørr man da innrømme at man virkelig e flink til det... tenke "jøss det her kan æ"... uten at du trykkes ned av et negativ fossfall av tanka som skyller deg ned i dassen.

tankan e speil av tilbakemeldinga man får fra sine omgivelser og det samfunnet man lever i, med dets skrevne og utskrevne regla, og kulturen (ukulturen), norma som e satt av menneska. vi indoktrinere gradvis, sakte med sikkert, fra barnspe av om hva som er riktig og galt. hvor din plass ska være i samfunnet. og nåde deg om du stikke nesa di frem... da kommer bygdestallu og tar deg...han lusker bak et hvert tre, og følger deg på din vei..

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg må si meg enig i det du skriver. Lurer på om det sjalusi ute å går. Håper ellers at du har det bra. Har jo ikke snakka med deg i dag...:-(
Klem fra ho frua bitte litt lengre sør.

Ann-Mari Andersen sa...

heia på deg.... nei vi har ikke snakka nei idag...har vært sabla opptatt med ting og tang, på godt og vondt...artig at du kommentere i bloggen min iallefall. vi teffes igjen på msn...æ e tilbake ganske snart vet du:)

djoeye sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.