fredag, februar 27, 2009

websia mi: annmariandersen.com


nå er det bare to dager igjen til hjemmesia annmariandersen.com er oppe og går. og jett at æ e fornøyd med den:) og når du åpner den, ja da får du også sett coveret til andagassii som e laga av firmaet soldout. æ e så takknemelig for at min webmaster berit har brukt tia si på sia mi, ho har gjort en fantastisk jobb med den. ho e bare veldig flink til å snekre opp hjemmesider:) så bare gled det til du får se den. følg med følg med:)

har du ellers en fin fredag? det håper jeg. æ synes bare at tia går litt fort om dagen.. det er faktisk første mars snart.. svisj så var januar og februar borte og historie, borte for alltid. kun minnene igjen.. derfor e det fint med en blogg:) hehe.. det e jo en slags dagbok for meg, en litt personlig men ikke privat dagbok. trur jo at det e sunt ta timeout å se tilbake, mimre litt og ikke minst akseptere historien, får så å gå vidre. "mårradagens sti blir til av dagens valg..."

nå skal jeg ta fatt på fredagen med gjøremålene æ har lista opp. vet du, det e veldig bra å liste opp ting man skal gjøre. ha dagplaner og ikke minst ukeplaner:)

go fredag til deg:)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Du har laget din egen skriftnorm? Hvorfor ikke være helt konsekvent; jæmmesie, jøremål, jæj, pærsjonli, ællersj, taimåut ?

Anonym sa...

Er det ikke lov å være litt muntlig i målformen da? Eller er det rettskrivningspolitiet som bestemmer over folk blogguttrykk også?

Ann-Mari Andersen sa...

what? denne er MIN BLOGG!!!!! jeg gjør akkuat ka æ vil her inn. om det e irriteranesssss så la være kom hit!!

ellrs; håper du får en riktig så trivelig fredag:)

Anonym sa...

Huff, jeg hadde en skrivefeil i min forrige kommentar. Det skulle selvfølgelig være "folks" og ikke "folk". Ånei hva vil politiet si nå.

Anonym sa...

Gleder meg til cdèn og hjemmesiden. Bildet av deg var nydelig.

Ann-Mari Andersen sa...

takk for det. bildet ble tatt for to daga sia av min søster. hjemmesia mi e på plass om par daga. berit jobr på spreng:) hehe.. men ho e flink da da..

artig høre fra deg:) klemma. vi høres:)

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.