onsdag, desember 07, 2011

premieredagen

idag har vi premiere på juleforestillingen. gleder meg til det. vi har hatt hektiske prøvekvelder lenge nå så det blir godt få det ut. til folket. jeg føler vel at jeg ikke kan begynne med mine juleforberedelser før juleforestillingen er gjort. tror den blir fin. hadde generalprøve igår og det gikk ganske knirkefritt. rart å tenke på at jeg ikke har sett noen av juleforestillingene vi gjør. jeg er på jobb og løper frem og tilbake. jeg ser bare det tekniske som skal fungere, at alle husker hva som skal gjøres. andre sier at den var fin. det er godt høre. jeg synes jo dette er morro arbeid:) liker det. veldig godt. selv om jeg blir litt lei av og til.

ellers så hadde jeg en koselig bursdag med kaker og noen gjester. fornøyd. fikk kaffe på senga av ungene og gaver. det var koselig det. de var så flinke og samarbeidet slik at jeg ikke skulle våkne:) selv om jeg lå våken og hørte dem styre. hehe. søtnosene.

guttene er fine. merker at de begynner å bli store. jeg og lukas har hatt et filmprosjekt nå i disse dager, vi lager film som skal bli julegave. vi jobber ute, vi pynter og dekorerer kvister:) artig.

plan for dagen: jeg er nødt å ta et tak i forhold til guldalrec... rett og slett. jeg har kontorarbeid som hengende tilbake sikkert tre uker. men vet at når jeg hiv meg i det så går det fort. men først en dusj. det var det håret mitt vettu, jeg er nødt gjøre noe med det nå ihåp om at jeg får fikset det til premieren ikveld. jeg vet førøvrig ikke hva jeg skal ha på meg... evig ting det der med klær....

jepp jepp. det var dagens blogg innnlegg:)

god førjulstid..

til helgen:
pepperkakehus
pepperkaker
julegavepakking
drikke gløgg

tror det holder for en helg.
jeg har jo handlet all julematen :)

igår fikk jeg forøvrig servert nydelig ribbe. kjempegodt å smake litt på julen
det var en fin ettermiddag. ble lett mett. men nydelig

2 kommentarer:

BeritOskal sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Ann-Mari Andersen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.