lørdag, mai 07, 2011

kreativ kveld

jeg skriver igjen; satsing på barn og unge er utrolig viktig fordi de er vår fremtid. ikke bare fra det offentlige men også fra alle voksne: investere i barna med verdier man synes er viktig å bringe videre. dette skriver jeg som en påminnelse både til meg selv og til deg, og ikke minst til politikere.

igår kveld hadde vi kreativ aften med hjemmelaga pizza, brus, mikrofon, piano og gitar: åtte barn og unge fikk utfolde seg musikalsk, og vet du; det endte opp med tre nye sanger skrevet av; en 8 åring, 9 åring og to 11 åringer:) sangene var virkelig fine, med både hit og it faktor, melodilinjene var fengenede og jeg lover deg disse småstjernene kommer du til å høre fra om noen år. vi satt med gitarer, piano og et lite PA anlegg der de fikk synge og trene med mikrofon. vi lyttet på cder og vi sang med. vi diskuterte musikksmak og vi snakket om drømmer og visjoner.

vet du barn har ingen begrensinger slik som vi voksne, derfor er det så viktig å ikke ta fra dem musikalske og kunstneriske drømmer. alle mennesker har noe genuint i seg, man må bare la det vokse frem. derfor trenger barna plass, de trenger mentorer, de trenger stimuli til å la det vokse frem. du skulle nesten vært her hørt oss igår kveld, en musikalsk kreativ time ble til fire timer. morro, tror hele hannoluohka hørte oss:)takk flinke inger karoline for musikalsk hjelp på gitar og piano.

idag er det masse varmegrader og sol som betyr utedag, bursdag og grilling.
livet er godt.
smil og vær glad. god lørdag:)

Ingen kommentarer: