lørdag, mars 19, 2011

5 år siden jeg skrev mitt første blogginnlegg. gratulerer ann-mari med 5 årsjubileum;)

for to dager siden, 17.mars 2006 startet jeg å blogge.... her leser du mitt første blogginnlegg:) herregud det er lang tid siden. det er ikke ofte jeg blar igjennom min egen blogg men nå gjor jeg det, ikke hele da men de første to årene. jeg har ikke hatt mange bloggpauser i løpet av årene, jeg har skrevet viktige og uviktige ting jevnt og trutt. jeg har skrevet for meg selv ser jeg, jeg er personlig med det jeg skriver, men jeg er ikke privat. jeg har nok slettet noen innlegg opp igjennom årene, men det er ikke mange, men jeg har aldri slettet fordi jeg har angret. jeg angrer egentlig aldri på noe som helst, man kan jo ikke få endret på det, men jeg lærer av mine feil.

jeg liker å blogge, og som sagt så gjør jeg det kun for min egen del, jeg bryr meg ikke så mye om hva andre måtte mene eller ikke mene om min blogg. jeg har fått høre mye rart i løpet disse frem årene, sårende men mest positivt. jeg vet at det er mange som leser bloggen i perioder noe jeg synes er hyggelig:) det er jo en åpen blogg om egentlig ikke så mye. jeg beundrer de som blogger politisk og tematisk, wow. kanskje jeg en dag begynner å gjøre det selv, hvem vet. men frem til da så forsetter jeg slik som jeg gjør nå, et fristed når jeg trenger pause fra å tenke og ikke minst skrive. jeg skriver jo seriøst mye om dagan, som krever masse tenking. det er kan være slitsomt. men ann-mari andersen; du har blogget i 5 år og to dager. gratulerer til meg selv!!!!!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer!!!

Ann-Mari Andersen sa...

takk takk:)
ama

Malene sa...

Oii, så lenge! :-)

Ann-Mari Andersen sa...

jepp. har nok blogga så lenge. ble faktisk overrasket selv. men dette er noe jeg liker. du har forøvrig veldig flott blogg. jeg er innom der jevnlig.

A-C sa...

Grattis! Kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver, det at du gjør det for din egen del. Jeg tror det er da du skriver de gode innleggene. De som betyr noe, spesielt for de som kjenner deg. Lykke til videre med bloggingen! :)

Ann-Mari Andersen sa...

takk AC. jeg liker å skrive, både når jeg er i lykkeland eller på utsiden av lykkeland. og jeg gjør det ja for meg selv. jeg sletter bloggen om jeg selv har lyst til det. jeg har ingen budskap om noen ting her inne. og det liker jeg. jeg skriver ikke om mitt private liv, det har jeg lukkede dadgbøker til. jeg setter pris på tilbakemeldinger fra folk, det er kjempekoselig. men det har ikke noe avgjørede betyding for min blogging. de mennesker som ikke liker meg og min bloggging har jeg på en høflig måte sagt at de rett og slett kan la være å komme innom:) hvorfor plage seg selv med å lese noe man ikke liker?? det er en merkelig greie det.
jepp AC. vi får høres og snart ta en kafferunde:) eller annet. vinkveld. tja.. kakekveld. en prat:) vi høres