tirsdag, februar 01, 2011

blomstrende kreativitet;)

jeg vil med dette oppfordre gamle og nye medlemmer og melde seg inn i Guovdageainnu Musihkariid Searvi, en forening for den musikkgale same:) nytt år og nye muligheter. det er under planlegging masse spennende ting.

som medlem av musikkforeningen får du tilgang på musikkhuset,øve der så mye du vil. huset har fult PA anlegg og instrumenter som enda til holder på å oppgraderes om dagen, nytt blir kjøpt inn og ting blir enda bedre. ellers får du som medlem rabatt på instrumentbutikken i alta og ikke minst får du en musikalsk familie. jeg vil oppmuntre spesielt unge musikanter, joikere og sangere til å melde seg inn.

i år har vi startet opp med "kreativtreff". medlemmer møtes en gang i mnd på huset til inspirasjon, motivasjon og oppbacking av hverandre, rett og slett en kosekveld for medlemmene. har du en ny sang eller annet og vil prøve det ut på publikum kan du også gjøre det denne kvelden. første treff er 4.mars kl 19.00 på GMS huset.

dette er alså noe av det vi jobber med om dagen. men flere aktiviteter er på tapeten:) så meld deg inn da vell:) enten som musikant eller støttespiller.det koster kr 200 pr år og for studenter/elever kr 100,-

Ingen kommentarer: