tirsdag, juni 23, 2009

st.hanskveld i solvarme og artig selskap:)

Sankt Hans blir feiret for å minnes døperen Johannes´ fødsel. Dagen har lange tradisjoner. Jonsok har trukket til seg tradisjoner som i tidligere tid trolig er knyttet til midsommerfeiringen. Dermed er den mer folkelig enn kirkelig. Feiringen av sankthansaften, som er kvelden før jonsok, altså 23. juni, er en gammel skikk og tradisjon forbundet med jonsok. Den mest utbredte og best bevarte skikken er bålbrenningen. (internett)

vi feiret i år kvelden med grilling og mye morro sammen med familie venner og mye jøgling:)

karius og baktus....

kjempekoselig ha deg her til mat baktus ingunn:)

man har det ikke mer morro enn det man gjør det til selv:) ikke sant sara:)


vi har grillet laks, pastasalat, gjeddeburgere(selvlaga) og mye mye mer god mat:)her ser du ehh.. mesterkokken sara...


2 kommentarer:

Pål Norvoll sa...

Hahaha! Ble det servert loff med sirup på?

Ann-Mari Andersen sa...

nei både karius og baktus imponerte med sine kokkekunster:) så det ble en hærlig st.hans feiring med vanvittig god mat:)