søndag, mars 02, 2008

innspilling av musikkvideo4 kommentarer:

Anonym sa...

spennende tider med andre ord:)
sms

Anonym sa...

Det må bare bli bra, du er jo så feiend flott. Dette er første dagen i resten av ditt liv (og iallefall) mitt liv.

Stor

Klem

Tor Erik

Anonym sa...

hei på deg jeg gleder meg å se musikk vidoen din.Tenk at du gjør så mye fint, du er et menneske med stort hjert ønsker å leve til glede for andre.

En fra Kauto

Ann-Mari Andersen sa...

hei alle sammen.koselig at dåkk skriv her inne. jo sms det e spennende tider, iallefall nu med musikkvideon, glede meg til den e færdi. har premiere under filmfestivalen. æ har vært så heldig og jobbet med et flott team her i kauto som e grundig:)

hei tor erik. ønsker masse gode dager fremover og med det som du e opptatt av om dagen. jepp idag bynner resten av livet, både for deg og meg og alle sammen. det eneste vi vet med sikkerhet er at vi er i livet i dag, mårrandagen vet vi ingenting om. derfor e det så viktig og nyte dagen idag. omfavne den med de utfordinger som den måtte bringe på godt og vondt.

hei "en fra kauto". takk.tusen takk for vakre ord. det varmet å lese det. du har skjønt det, det e så viktig og oppmuntre sin neste, og det gjor du nu med de ordene!ofte så ska det ikke så mange ordan,et smil eller en klapp på skuldra for at man har oppmuntret en annen, sin nabo eller kollega.

høres