tirsdag, august 22, 2006


hverdagen er kommet. hverdagen som styres av klokke og forventinger fra omgivelsene. strukturerte dager visker deg nådeløst i øret alle ting og tang som ska nås før jon blund plutselig blåser søvndyssende jesp over enn, etter atten timer som virket som 18 minutter. så gjelder det å roe seg ned å fly inn i drømmeland nån timer før dagslyset og nye forventinger står parat og omfanger deg. midt oppi alt som skjer så må man også stoppe opp litt, lytte til hjerteslagene, som faktisk e et bevis på at man lever. ta et øyeblikk eller to og nyte at man faktisk leve. å kjenne på følelsen, tørre tenke at dette øyeblikket kommer aldri mer igjen, denne dagen og akkurat denne hendelsen eller følelsen får man faktisk aldri mer kjenne på, det vil alltid forbli et minne. la oss derfor skape gode minner av livet vårt. at man ka se tilbake på med en glede og smil rundt munnen. og være lykkelig for at man stoppet opp akkurat den dagen og kjente på gleden, smerten eller stresset... "gårsdagen er forbi, morgendagen har ingen sett, idag hjelper Herren...."

om det er mørkt, løft blikket opp...... ;)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det er bra mørkt nå da må jeg bare si! Klokka er elleve på kvelden og det går virkelig mot mørkere tider. Men jeg skal nok løfte blikket opp! :)

Ann-Mari Andersen sa...

ja det e mørkt, iallefall ute..

Ann-Mari Andersen sa...

ja det e så sant så sant.... hjelpa den kommer bare man ber om den. "livets tragedie e ikke bønna som ikke blir besvart, men bønna som ikke blir bedt.."