søndag, november 26, 2017

Medmennesket

I går hadde vi en fantastisk bursdagsfeiring, ja for herlige Margit Djuve Edland fylte hele 40 år. Søringen som kom til Alta for evigheter siden (19 år siden)  og ble en stor velsignelse for Alta by. Hun ble barnevernpedagog og toppet det med mastegrad sosialt arbeid (sjelesorg). 

Hun startet com.Inn for 16 år siden (jobbet der like lenge), plassen der unge mennesker møtes, et fristed og et rom der ungdom blir sett og får være seg selv. 

Margit startet opp Hjerterom for to år siden I Alta, rommet som rommer alle de litt eldre enn ungdom. Hjerterom er drevet dels av kommune og flere kristne trossamfunn og frivillighet. Vi er rundt 30 frivillige som jobber der, med Margit som leder. Hjerterom omfavner mennesket uansett bakgrunn. Det må sies at når hjerterom startet opp trådde næringslivet i Alta til. For et engasjement og giverglede. De slo ring om Hjerterom og sponset det meste. For en giverglede. 

Alt dette fordi vi snakker om et menneske som har viet sitt liv for å være til for sitt medmenneske. Margit ser mennesket, ho tar seg tid til å lytte eller bare være. Ho formidler kjærlighet, anerkjennelse, omsorg og godhet. Alta er heldig som har deg, gratulerer med dagen. 

Tusen takk at du er min venn. 

Hjerterom, mer hjerterom og vi lever under samme måne og er mennesker

Ingen kommentarer: