mandag, mars 21, 2016

10 år som blogger

Ti års jubileum som blogger!!! Jeg er nå litt stolt. Her er mitt første blogginnlegg:) 17.mars 2006 "Hei og velkommen til min blogg. Her kommer æ til å skrive litt av hvert, fra kjedelige og morsomme ting i livet mitt og kanskje andres..hehe. Vet ærligtalt ikke ka bloggen kommer til å innholde...men det ekke nøye å vite det. Man vet jo ikke ka som e bak neste sving uansett. Man må bare ta livet slik det kommer, ta utfordringan som dem kommer. Så bloggen er herved født, blanke ark som e klar til å bli fargelagt og forma av meg....og æ e som alle andre menneskelige skapinga, forma av mine omgivelser og det livet æ lever og de menneskan æ omgås...."

 Jeg må innrømme at jeg er litt stolt av meg selv at jeg faktisk har holdt ut med denne bloggen i ti år. Jeg har i mange perioder mislikt bloggen men mest elsket den. Jeg har skrevet mye i perioder og hatt noen pauser. Jeg har balansert mellom det å være privat og det å være personlig. Bloggen har fult meg i tunge perioder av mitt liv men enda flere gleder.

 Gratulerer til meg selv.

 Slik så jeg ut for ti år siden. Føles som det var i går. Husker situasjonene som om det var i går. Husker den artige spillejobben jeg og Klemet Anders gjorde på Troiltampen. Ti er er gått og mye vann er rent i elven.


2 kommentarer:

Blogzweden sa...

Congratulations !!! I always read your blogs. Thank you.

Ann-Mari Andersen sa...

thanks:)