fredag, mai 24, 2013

gi ditt liv mening

"Kjærligheten gjør ikke din neste noe ondt. Derfor er kjærligheten lovens oppfyllelse" Romerne 13:10

Den sterkeste kraften som gjør deg hel som menneske, og den største gaven fra den allmektige, som er, var, og blir for evighet. dette er kraftens kjerne. Det er det loven om tiltrekning og kjærlighetens lov handler om. allmektige lover som lever i harmoni utfra utallige galakser til atomer. det funger i alt og gjennom alt i universet. 

"For hver handling finnes det en lik og en motsatt reaksjon" (Newton) 

Hver gang du gir vil du motta.. har du prøvd det? Prøv og du skal se det fungerer. Det du mottar vil alltid være likeverdig med det du har gitt. gi et smil og du får smil tilbake, gi positivitet og latter og du får positivitet og latter tilbake. spre fanskap og du får det tilbake. 

"Gi så skal skal det blir gitt dere. et godt mål, stappet, ristet og overfylt, skal bli gitt dere i fanget. for med det samme mål som dere har målt med, skal det måles igjen til dere" Jesus Luk6:38

Jeg vil garantere at om du gir hjelp og støtte til en venn som for eks skal flytte så får du tilbake  den hjelpen og støtten i lynets hastighet. Dette handler om at du skaper ditt eget liv med dine tanker og følelser. du som deg er en magnet, bevisst eller helt ubevisst bruker du loven om tiltrekning i absolutt alt og  den reagerer på alt. loven om tiltrekning er kjærlighetens lov. 

"Å holde fast ved sinne er som å gripe glødende kull å kaste det på en annen person: det er du som blir brent" Buddha (buddhismens grunnlegger)

Det du gir det får du..  Å irritere seg over en som bare roter i huset bruker du bebreidelsen  som unnskyldning for å ikke vise kjærlighet. Hvis du gir bebreidelse havner du i en situasjon der du er nødt å få bebreidelsen i retur, ikke nødvendigvis fra den person du bebreidet, men du mottar en eller annen form for bebreidelse. nettopp fordi det faktum er at for hver handling finnes det en lik og motsatt reaksjon

Det er du som gir livet ditt mening
Det du tenker og føler speiler ditt liv
Livet reagerer på deg. 
Himmelen finnes i deg 
Hensikten med livet ditt er glede
Gi det beste av deg selv
Gi din kjærlighet - for den er magneten

Love

AM

Ingen kommentarer: