torsdag, februar 07, 2013

kulturprisen 2013

Til Kautokeino kommune. Tusen takk for kulturprisen. Tusen takk for anerkjennelsen. Jeg føler meg beæret og glad. Dette betyr veldig mye for meg, en pris fra min hjemkommune. Kommunen som ligger mitt hjerte nærmest. En kulturkommune i Sápmi, som jeg opplever har et ønske om å bidra til at våre unge borgere har en trygg og god oppvekst, og som får skapt en trygg personlig og kulturell identitet. Og som vil elske sin hjemkommune. Jeg vil spesielt takke alle barn og unge som har vært med på reisen igjennom år på kulturskolen. Dere er de mest sentrale for fremtiden. Dere er Sápmis fremtidige store stjerner. Dere er våre drømmer. Dere skaper veien. Husk alle barn og unge: skattene ligger i ditt hjerte, ta vare på dem. Ikke la noen fortelle deg at du ikke klarer det du ønsker, eller fortelle at du ikke kan eller får til. Ta vare på din drøm. Mitt engasjement er: anerkjennelse, anerkjennelse og mer anerkjennelse. Det er mitt favorittord. Til politikere: anerkjenn de yngre borgere av bygda. Skap fremtiden !! Vet dere at barn og unge har ingen begrensinger slik som vi voksne, derfor er det så viktig å ikke ta fra dem musikalske og kunstneriske drømmer. Slipp dem frem, la det gro. Sats på kulturskolen. Sats på tiltak rettet mot barn og unge. Vi vil aldri angre. Tusen takk for kulturprisen. Jeg ser frem til fremtiden, og å høre mer fra småstjernene som vokser frem!

kjempeglad for å få blomster på døren:) vakker bukett! det varmer virkelig mitt hjerte. jeg blir så glad så glad. og alle hilsninger som jeg har fått på telf mail og fb. tusen takk. dette motiverer virkelig til videre arbeid. takk takk takk.
så var det så hyggelig at AC dukket opp onsdagskveld, reisende Mac fra direkte fra Nye Ålesund. wow hvor jeg har savnet å snakke karate og slikt. tenkt at du kom på besøk på denne spesielle kveld og feiret prisen sammen med meg. jeg gleder meg komme på besøk til Svalbard:)  takk. denne samedagen gjemmer jeg i mitt hjerte, en helt spesiell dag. igjen, takk alle sammen. jeg deler virkelig denne prisen med mange mennesker, spesielt unge mennesker, men mest av alt med mine gutter ivar og lukas, mine største stjerner. hele dagen og kvelden ble bare perfekt. Kvelden endte med at vår eminente trener Klemet Vars kom innom med middag til oss (etter en hard økt karate) før de startet til Kautokeino.
;

1 kommentar:

Blogzweden sa...

Congratulations.