søndag, mai 27, 2012

ønsker deg en fin pinsehelg, og : gratulerer sverige med loreen:)

den beste låten vant i år, definitivt. jeg elsker den norske, men vi må dette året bøye oss ned å innse at loreen ble og var den beste låten. Eurovision handler om stil, klær/kostymer og kanskje sang. men dette året trakk sverige den lengste tråden. sangprestasjonen var perfekt, dansen var perfekt, tilstedeværelsen, blikket og i det hele tatt: sverige var best:) gratulerer!!!!

ellers håper jeg at du har en fin pinsehelg, og gjør det du liker.

Pinsen mener mange at det er "ukjente" høytiden. Det var da Den Hellige Ånd viste seg i form av flammende lys. ånden som levendegjør menneskets tro. uten ånden - ingen tro. ånden som gir troen, som rettleder mennesket, som gir selve livet til deg. det er ånden som gir deg kjærlighet, glede, fred, tålmodighet og visdom.

Pinse kommer av det greske ordet "pentekoste", som betyr den femtiende, det vil si pinsen er den femtiende dag etter påske. Innhøstingen er over, det skal feires. Alle disiplene er samlet. Denne pinsen blir spesiell, både for dem og for folk i Jerusalem. Fra himmelen kommer det med ett et brus som når det blåser sterk storm. Det viser seg for dem tunger likesom av ild, som deler seg og setter seg på hver av dem. Den Hellige Ånd er over dem, og de begynner å tale i andre tungemål, etter som Ånden gir dem ord og mæle.Og alle som er der, hører tale på sitt eget morsmål. Folk blir fra seg av undring, for er de ikke galileere de som taler? De forteller om Guds store gjerninger på alle språk. jepp det var en liten påminnelse på hva pinse er:)

jeg har en fin pinsehelg. vi koser oss med gjester og masse godteri:) så artig få emil og liv på besøk igjen. love. det er så kos når huset fylles med barnelatter og lek. barneårene er ikke mange og plutselig er søtklumpene såååå store, og er klare for egne liv. jeg begynner virkelig skjønne meningen med at barn er kun til låns... de er noen år sammen med deg som mor, der du skal gi ballasten som kreves for å takle voksenlivet...voksenlivet med harde krav og forventninger, der du selv er gjør valgene.

jeg bryr meg ikke om dårlig pinsevær; vær får være vær. vi skal gjøre morsomme ting som skaper gode minner:)

god pinse:)

Ingen kommentarer: