søndag, september 04, 2011

september er igang

gratulerer emma fra kautokeino (og sanger i barnekoret) med en fantastisk opptreden i melodi grand prix jr på nrk idag. du er flink, stå på videre å du når langt:) bra levert. go girl. jeg er alltid stolt når noen i fra barnekoret presterer noe, slik emma i dag:) dette viser bare kor viktig det er med satsning på barn og unge, de som er vår fremtid. derfor politikere, i disse valgtider; sats rett!!

etter en uke ferie med 35 grader og palmesus, kultur og opplevelser er jeg klar for alt:) plate og bokutgivelse om litt.

og: jeg er hoppende glad for å kunne si at jeg offesielt har mastergrad i sosialt arbeid. to år med skriving og lesing er lagt tilbake og jeg kan rydde mitt kontor... jeg kan forsette. dette er jeg litt glad for. oppgaven kommer på nett om litt. men først en platerelise. platen er trykket og alt går etter planen.

annet: jeg har vært litt dårlig oppdatere i den siste tiden på grunn av skriving (master og arbeid med plata mi) og litt private årsaker(mye), men nå kommer jeg hardt tilbake:) med oppdateringer hver dag, eller iallefall oftere:)

når det gjelder blogging så merker jeg meg at jeg må gjøre det etter mitt eget tempo, mitt andre tempo, og at det passer. det er ikke alltid at man ønsker å fortelle følelser og aktiviteter man holder på med der å da... (evt senere). men plate og bok-prosjekt er morro og nevne. men: jeg kommer til å blogge litt mer igjen, om det som skjer (litt)og om produksjons-prosessen:) tror jo at noen lærer av dette..

ellers er dagene på vidda vakre preget av fargekart og nydelige dufter. idag plukket vi litt tyttebær med fortsettelse i mårra, med tyttebærtur, bålkos sammen med mennesker jeg er glad i:)
bless min venn!

Ingen kommentarer: