tirsdag, desember 15, 2009

Nå erre jul igjen!!!

ikveld braker det løs med samisk juleforestilling her i kautokeino, nærmere bestemt kl 19.00 ikveld. er du i området så håper jeg at du kommer. Det er en forestilling som skaper lys i mørketiden, du får høre gamle historier om årstiden, du får høre god musikk, det er vakkert. kommer du, så er du med på å støtte opp om den samiske hjelpeorganisasjon mamasara som hjelper urfolk i tanzania. du er med på å støtte opp om oppbygging av et skolebygg til masaibarn. det er barn som ikke opplever en selvfølgelighet at man får gå på skole. vi her i norge er så heldige så heldige. vi har mat på bordet, varme klær og vi går på skole som en selfølgelighet. vi får utdannelse, og vi har goder i norge som mange mange bare kan misunne oss for. la oss være med å dele med andre som ikke har det så bra som oss. jeg tror at det kan være den støreste julegaven til våre barn, lære å gi, og strekke ut en hjelpenede hånd til vår neste.

målet med innsamlingsaksjon til mamara er å samle inn kr 300.000,- innen par mnd slik at spaden kan kom i jorda og byggeprosessen kommer i gang. så vær du og med å gi av din overflod til prosjektet.

Man kan også gi direkte støtte ved å sette inn penger på kontonr. 1202.70.84980.

du har også mulighet til å være med å finansiere en skoleplass for et barn med å betale en sum i året. dette er jo en veldig fin gave å gi til ditt barn, få en adoptivsøster eller bror i tanzania. skjema finner du her

velkommen på juleforestilling i kveld kl 19.00

ønsker deg en fin tirsdag

Ingen kommentarer: