onsdag, desember 09, 2009

obamafeber - let's make peace..........


jeg gleder meg til juleferien
jeg ser frem til juleforestillingene vi har neste uke tirsdag og onsdag.
jeg kunne tenke meg vært i oslo og tatt en prat med Barack Obama...fredsprisvinneren?
jadda.
jeg har tusen baller i luften om dagen som lander 18.desember!!! ikke akkurat i en Air Force One..
vanligvis syens jeg det er morro og utfordrende å sjonglere.
ikke helt denne gangen.
jeg har et ambivalent forhold til min blogg om dagen. jeg har blogget snart i fire og nu vurderes den nedlagt om litt. starte den på nytt, eller en fortsettelse av noe annet. hvem vet. men 18.desember er det iallefall juleferie for meg og da skal jeg bare ha det fint. jett!!!!!!
familien Will Smith og kona Jada Pinkett Smith har ankommet oslo.
han er litt digg han:)
tror jammen jeg skal midt i en bursdagsfeiring få med meg skavlan på fredag, for der er nemelig flotte herr will smith:)
mette marit taler om fred:) for 3000 barn i oslo-den mest troverdige idag etter min mening.
Bruce Springsteen er i tigerstaden.
Jay-Z, Beyoncè,
Stevie Wonder.
artister som la ned stor innsats da Obama vant det amerikanske presidentvalget førstnevnte ble sågar senest i helga hyllet av Barack Obama for lang og tro tjeneste i underholdningsindustrien......
når the big man ankommer oslo er det ventet at han vil følges av hele syv transportfly...og alt anna flytrafikk e stoppet opp på gardemoen når luksusflyet som kun e verdig verdens mektigste mann lander..
superlimousinen til president Barack Obama blir beskrevet som en blanding av en bil, en truck og en tank - «The Mother of All Hybrids».
Bilene vil bli fløyet inn med amerikanske militære transportfly i forkant av presidentens besøk...
Den spesialbygde Cadillacen er utstyrt med nattsynskameraer, pumpehagler, tåregasskanoner, forsterkende stålplater i dørene (20 cm tykke), spesialvinduer (13 cm tykke), armert bensintank og egne oksygentanker - om bilen skulle bli utsatt for et kjemisk angrep.
Det er ikke mulig å åpne noen av vinduene, med unntak av sjåførens - som kan åpnes 7,5 cm.
og sist med ikke minst og mest nødvendig; Bilen inneholder poser med presidentens blodtype (AB), om det skulle bli nødvendig med en rask blodoverføring...
og prislappen for beøket i norge:hundre mill...
men det er vel verd det da??
bare en tanke: ville afred nobel gitt prisen til obama? hurra send ut flere soldater, da blir det iallefall fred...
jaja.nok obamaprat.
nå skal jeg hiv meg i sving og få unna ting frem til den 18.desember:) ahhh. jeg gleder meg til ferie:) jeg gleder meg til jul jul jul. jeg kan være rimelig julete da da.. men før jeg logger ut kom jeg på en fin sang av pink. måtte bare legge den ut.. tror jeg tenker mer enn jeg vil innrømme på dette osamabesøket....... gjør du det?

3 kommentarer:

PC sa...

President Barack Obama fortjener ikke, Alfred Nobels fredspris!!! Sjekk, Fall Of The Republic - The Presidency Of Barack H Obama - The Full Movie HQ. http://www.youtube.com/watch?v=F8LPNRI_6T8

Anonym sa...

Enig!

Ann-Mari Andersen sa...

må innrømme at jeg faktisk er enig jeg og....