torsdag, november 26, 2009

seminar og kulturelle innslag

go morgen verden. i dag er det ynglingsdagen min:) torsdag! dagen går til å tenke kulturelt innslag til et seminar imorgen tidelig. unge sangere fra kulturskolen skal joike og synge for par hundre mennesker. jeg har vært på mange kurs og seminar opp i gjenom årene og jeg har opplevd mange forskjellige kulturrelle innslag av forskjellig art i de forbindelsene....men jeg lover deg; dette blir bra:) de unge er såå flinke til å både synge og spille gitar:) jeg har selv vært milliongang kulturrelt innslag på seminar, avslutinger, kurser mm, noe som alltid er veldig hyggelige jobber.

til seminaret imårra er det jeg som har ansvar for de kulturelle innslagene, men der jeg selv ikke skal stå på scenen, men påse at de blir bra og gjennomført. dette er faktisk en ganske så skummel jobb. jeg har liksom ingen kontroll på en måte..jeg må bare stole på at folk gjør det de skal gjøre...når jeg selv gjør jobben vet jeg ka som skjer, og går det på skeiva så har jeg en plan b og c i hodet mitt, som publikum aldri får vite om. men jeg gleder meg masse til det da, til å være publikum:) men det er lenge til imårra, først er det prøver og utprøving ikveld, se til at alt funker. morro:)

2 kommentarer:

Tips-manualen sa...

Kjempefin blogg du har! Jeg er veldig inspirert av tankens kraft jeg også:-)

Ann-Mari Andersen sa...

tusen takk for det. tankens kraft er sterk, DET sterkeste:) fungerer perfekt i hverdagen. det gjelder bare å holde fokus på det positive og gleden og takknemeligheten over de små ting
ønsker deg en fin fredag;)