fredag, april 24, 2009

bare en "syngedame"....

"Idja ja beaivi", performed by Ann-Mari Andersen & Roy Alexander Lind. The song is composed by Roy Alexander Lind, lyrics by Berit Margrethe Oskal. Participated in Sami Grand Prix 2009 in Kautokeino.

IDJA JA BEAIVI
Dat lea álo leamaš oassin
čuovga seavdnjadis
dat lea álo leamaš fárus
álo lahkosis

Dat lea árgabeaivvi árba
vulosoaivvális
dat lea hilgojuvvon doaivva
jaskatvuođainis

Moai han letne álo leamaš
Idja ja beaivi
In goasse eahpidan
eallima ealán

Dat lea gomuvuođa salla
mas mii vealládit
Dat lea čáhppes vilges govva
ja ivdnejuvvo ii

dat leat merkejuvvon bálgát
maid mii vánddardit
dat leat sáhcojuvvon sárgát
ii ábut spiehkastit

Moai han letne álo leamaš
Idja ja beaivi
In goasse eahpidan
eallima ealán

her er sangen som meg og roy deltok med i sami grand prix 09. det er en sang som jeg etterhvert er blitt veldig glad i:) både roy og berit har gjort en fantastisk jobb med den. det som er uvant for meg i denne sammenheng er at jeg ikke har noe med tekst/melodi/arrangement og gjøre. jeg bare synger:) det er jo litt morro også da. jeg er jo vant med å ha en finger med i spillet på det meste av det jeg synger. så dette var en ny erfaring. jeg har faktisk ikke noe særlig med rettigheter heller i forhold til sangen, det er det berit og roy som har. jeg er en "syngedame" hehe... jeg kan ikke engang bestemme om den skal være med på den årlige sami grand prix cd'n som utgis. men vet du, det er litt greit å bli satt til side i forhold til slike bestemmelser, jeg trenger faktisk ikke gjøre meg opp en formening om det i det hele tatt, nettopp fordi jeg ikke har no å si. men alt dette viste jeg da jeg sa ja til å synge med roy. det var en veldig morsom opplevelse å jobbe med han. vi er jo gamle beskjente fra barneskoletiden. og vi har drevet med musikk begge to men i helt forsjellige gater. skal nok ikke se bort ifra at vi ikke gjør noen flere stunt sammen i fremtiden.

2 kommentarer:

Tor Erik sa...

Jeg har jo kjøpt denne cd-en men desverre mangler jeg den kvinnelige artisten sin signatur, men har den mannnlige. Ha en fin kveld. Klem

Ann-Mari Andersen sa...

kommer:)