mandag, mars 23, 2009


tenk deg at du får beskjed om at du kun har 6 måneder igjen å leve....ville du endra på noe i livet ditt, ville du levet anderledes???

om svaret ditt e "ja", hvorfor endre du ikke på det nu idag da??

hva vet vel du og jeg om hva mårradagen bringer oss...

7 kommentarer:

Anonym sa...

uff....

Anonym sa...

Morgen dage vet vi ingen ting om,men i dag hjelper Herren !!

Anonym sa...

sån er det. vi vet bare at vi lever nu. ogpå en måte e det vel ganske greit, da slipp vi bekymringan med å vite for mye...am

Anonym sa...

Så sant, så sant...

Tor Erik sa...

Mitt svar er ubetinget nei, for omgivelsene rundt meg skal forsette å gå vidre etter de 6 mnd. Jeg kan ikke forandre andres liv fordi jeg har kun 6 mnd. igjen å leve. (AM du vet jeg jo nesten at jeg nesten var der, men fikk ikke antall mnd, bare at det kunne gått fryktelig dårlig, har overlevd). Men til slutt vil jeg si for min egen del er det ett par ting jeg vet jeg ville gjort, men det tar jeg ikke her. Du er så tøff AM som legger ut tanker og følelser. Takk skal du ha.

Stor klem

Tor Erik

Anonym sa...

heia. ja du har opplevd litt av hvert. og det e vel da man virkelig sett pris på livet. jo jeg ønsker være personlig i min blogg, ikke så veldig privat. men det er en hårfin balanse. men blogging e morro. her kan jeg faktisk si ka æ vil. bloggen er min:) hehe...

har akkurat kommet fra trening (karate), og e bare helt puh.. men det var godt røre på seg
am

Anonym sa...

her på bloggen er det bilder, kommentarer, tanker, følelser og mye mer om barna, foreldre, tanter, søsken, venner, musikre og mye mer, men ingen ting om gubben?