onsdag, mars 11, 2009

din egen lykkesmed

"du er formgiveren av din egen skjebne. du er forfatteren. du skriver fortellingen. du sitter med pennen i hånden, og utfaller blir nøyaktig det du velger...." ( lisa nichols)

hvordan vil du at din dag skal bli? om du lukker øynene dine og kjenner etter ka du føler, følelsen din bekrefter nemelig det du tenker, på godt og vondt... husk at du er herre over ditt liv, og det er bare du som bestemmer hvor godt du skal ha det idag. så ikke la negative tanker fylle deg, det slår bare tilbake på deg selv.

her er bilde av min sønn på ukm:) trur du jeg var stolt da han gikk vidre til fylkesmønstringen:) vet du vi har mye æ lære av barn. dem er så ekte og spontane. dem har ikke alle de hindringer som vi voksne mange gang har får å nå et mål. så er vi voksne så redde og ikke minst konsekvens tenkere... hva viss vass om ditt datt eller.... kjenner du deg igjen..???

ønsker deg en vidundelig onsdag:)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Kjempeflott gitarist! Flink også!

Ann-Mari Andersen sa...

ja han e det, veldig talentfull og lærer veldig fort. som voksen tenker man jo så komplisert. så det e det æ mene at vi har så mye å lære av barn. vi voksne e så redde for alt. ka vil andre si? om æ gjør sånn eller sån? vi voksne e som løk. masse lag med beskyttelse rundt oss. livredde.

vet du; barna e mine beste kritikere når det gjelder min musikk for eks.

Tor Erik sa...

Han har jo en flott mor, som sikkert har overtatt en del av hennes gener. Du har grunn til å være stolt. Klem. Ps. gratulere med ny hjemmeside.

Klem

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

takk for det tor erik. ja det var endelig deilig få ut hjemmesia mi igjen.

PS: jeg sletter alle kommentarer som antyder sjikane av andre mennesker her inne i min blogg. dette er min blogg æ akseptere ikke det slags ting!! det er stygt!!! veldig stygt!!! det er mennesker som har hjertet sitt full av ondskap istedet for nestekjærlighet.

annet; ønsker dere alle en fin torsdagskveld:) imårrå e det helg og det e ba re fint det:)

Ann-Mari Andersen sa...

denne kommentaren var alså ikke til deg tor erik:) hehe.. i sees til påske:)

Tor Erik sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Tor Erik sa...

Du da, fikk virkelig bakover sveis, (kan jo ikke få det da jeg er jo skallet) men uttrykket er så bra. Viste med en gang at det ikke var til meg. Har jo vært med på å forsvart deg mot slike ting før . Jeg bli så lei meg når andre prøver og tråkke noen ned. Kansje folk oftere skulle prøvd med nesteklærlighet i steden for skikkanere. Men folk sjuler seg bak en maske og tørr ikke stå frem, er anonyme.

Klem til AM, ei sterk, flott dame som mange har mye å takke for. Selv har hun vært med på å redde meg en gang.

Klem

Tor Erik. ses i påsken, gleder meg, veldig.

Anonym sa...

Kor artig at han gikk videre til fylkesmønstringa. Det gjorde min sønn også, med en musikkvideo. =)

Ann-Mari Andersen sa...

gratulerer til dere også:) det blir morro reise til honningsvåg:)