søndag, november 23, 2008

søndag er en fin dag:)


ja seriøst æ mene det. søndag e fantastisk deilig. synes Gud var smart som oppfant søndagen. en hviledag, en dag til sløving sløving og mer sløving. fantastiske dagen i uka:)

dagen har æ brukt til å lære meg no nytt. og vet du, det var faktisk ganske så artig. man blir aldri utlært, den saken e klar. og det lært æ også idag. trudd nok at æ kun det æ trengt på gitar .. men så lært æ meg masse nytt idag.. masse rare blues og jazz akkorder. øvet i mange timer:) morro. veldig morro. og de små mennesker i huset ble så inspiret av øvinga mi at dem tok hver sin gitar og satt der og herma mamma, det ble jo en aldri så liten konsert i stua:) artig var det iallefal.

så min oppfording til deg e: lær deg no du vet du ikkke kan:) sett som mål å lære en ny ting i uka. det e så givende og morsomt:) og ikke minst utfordrende for deg selv. jepp. nu ska æ spille vidre på mine nye akkorder, føler meg som e nybegynner på gitar.. hehe... men alt e en første gang, og så blir man bare bedre og bedre:)

ønske deg en fin søndag.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Den oppfordringen skal jeg prøve å ta med meg! Høres kjempeartig ut:)

Ann-Mari Andersen sa...

ja gjør det du. det e faktisk ganske morro:)

Tor Erik sa...

Helt enig, stund siden jeg har vært på besøk her, en uke eller sånn, skal skjerpe meg. Ha en fin tirsdag også da AMA, og stor klem fra meg.

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

heia tor erik. håper du har hatt en fin bursdag:) ja har merka meg at du har værtborte her.....ønsker deg en nydelig tirdag:)