søndag, august 24, 2008

ny uke, nye muligheter

æ vil ønske deg en fin uke. håper du har det fint og at du kjenner i deg selv ka som e det rette for deg, og ikke minst følger det selv om det kan kjennes vanskelig av og til. men det e viktig å kunne kjenne på smerten slik at du kan glede deg over gleden:) husk det!

nu reiser jeg meg en tur. en veldig spennende tur og. har mange sangoppdrag til uken i stavanger. skal bla synge for kronprinsen:) på tirsdag. det ser æ frem til. han e en flott mann han:)

ta dette med deg :

kjærlighet....


Om jeg taler med menneskers og englers tunger,men ikke har kjærlighet, da er jeg bare drønnende malm eller en klingende bjelle.

2 Om jeg har profetisk gave, kjenner alle hemmeligheter og eier all kunnskap, om jeg har all tro så jeg kan flytte fjell, men ikke har kjærlighet, da er jeg intet.

3 Om jeg gir alt jeg eier til brød for de fattige, ja, om jeg gir meg selv til å brennes, men ikke har kjærlighet, da har jeg ingen ting vunnet.

4 Kjærligheten er tålmodig, kjærligheten er velvillig, den misunner ikke, skryter ikke, er ikke hovmodig.

5 Kjærligheten krenker ikke, søker ikke sitt eget, er ikke oppfarende og gjemmer ikke på det onde.

6 Den gleder seg ikke over urett, men har sin glede i sannheten.

7 Kjærligheten utholder alt, tror alt, håper alt, tåler alt.

8 Kjærligheten tar aldri slutt. Profetgavene skal bli borte, tungene skal tie og kunnskapen forgå.

9 For vi forstår stykkevis og taler profetisk stykkevis.

10 Men når det fullkomne kommer, skal det som er stykkevis, ta slutt.

11 Da jeg var barn, talte jeg som et barn, tenkte jeg som et barn, forsto jeg som et barn. Men da jeg ble voksen, la jeg av det barnslige.

12 Nå ser vi i et speil, i en gåte, da skal vi se ansikt til ansikt. Nå forstår jeg stykkevis, da skal jeg erkjenne fullt ut, slik Gud kjenner meg fullt ut.

13 Så blir de stående, disse tre: tro, håp og kjærlighet.

Men størst blant dem er kjærligheten.


klem

3 kommentarer:

Tor Erik sa...

Mye kloke ord på siden din i dag, håper du gikk greit for krompen i dag. Lykke til vidre.

Klem

Tor Erik

BeritOskal sa...

Kloke ord ja, men nå begynner det å bli en stund siden du har oppdatert her. Håper vi får mobilbloggingen din i gang snart! Dumme blogger.com (dvs google)som er så treg å låse opp bloggen din!

Ann-Mari Andersen sa...

ja mobilblogginga... hm... bør jo få den opp å gå snart.. det var jo derfor æ tvang meg selv til å lære meg sony e.. nokia; SAVN!!!!