søndag, august 10, 2008

en rosa boble..


tryggheten kommer sigende igjen.. det e så alfor lenge sia æ kjent den sån som æ gjorde idag. det kjentes som at redselen var fløyet sin vei og æ står seirende med heiset flagg overfor det. et øyeblikk, og vips:) æ har lært masse de siste dagene, om meg selv, om tillit og trygghet. det finnes alltid noe godt i alle mennesker og det e det man ska gå etter. ja det fins egoisme og fanskap i mennesket også. men det handler om å ta sjanser og satse på at det går bra, å vite at det faktisk kan hende du blir sviktet på et eller annet tidspunkt, men ikke la det bli det styrende. det handler om å ta sjanser.

vet du, det var en som sa til meg her om dagen, "koffer kan ikke alle mennesker bare være snille og greie med hverandre... og leve lykkelig...." ja ikke sant. men sån e desverre ikke verden kjære venn, det e så mye vondt at man bare helst vil lukke øynene og leve i en rosa boble...huff....

håper du har en fin søndag og nyter øyeblikket og det du opplever idag:) det gjør æ, nyter hvert minutt. æ ska sitte i mitt partytelt ikveld og nyte roen og la tankene flyte etter dagens hendelser. æ har sortert masse, æ har til og med laga en plan for august:) og sluttprosessen til andagassiiplata..(tru det eller ei). æ har hatt alfor lang pause fra det. men idag ble æ tvunget til å tenke.

kos kos

2 kommentarer:

Tor Erik sa...

Du har så rett så rett, hvorfor skal vi egnetlig bry oss om de som ikke vil noe annet enn å gjøre andre vondt og være missunnelige. Nei livet er for kort til å bry seg med dem egentlig. Ved å selv vise styreke kan vi styre unna dem, vi vet jo hva vi står for og det kan ingen ta fra oss. Ha en fin uke AMA du er jo bare bra. Og det kaningen ta fra deg.

Klem

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

hei hei og takk for sist:) ønsker deg og en fin uke:)