tirsdag, mai 20, 2008

semifinale i melodi grand prix 08


ikveld må du ordne deg foran tv'n. det e semifinale og maria skal synge seg til en finaleplass, tvi tvi. det e så spennende å følge med. og æ føle vel at det ekstra spennende i år sia æ har vært med i det sirkuset og kjent på spenningen. maria har den samme sminke dama, camilla som sminket meg i vinter med til beograd, de samme korjentene, den samme musikkprodusenten, ja i det hele tatt ho har fantastiske folk med seg. æ har virkelig tru på at ho syng rotta på alle ikveld og går av med seieren. tvi tvi:) break a leg maria.

"hold on be strong"

3 kommentarer:

Anonym sa...

hallois
Ja det va mye rart å se,vet du ka æ tenkte da æ satt å så på semifinalen i kveld?? Ja der kunne vi ha vært hadde folk stemt MER da det virkelig gjelda:)

Du verden kor Ivar Magnus ligner på onkel sin Per V:):)Lukas e lik deg han:)
sms

Anonym sa...

Ja det gikkjo bra dette også, hun gikk til finalen og det hadde du også gjort, for så mye ræll det var i den semifinalen, ser jo mer ut som sirkus en MGP. Ha en forsatt fin uke og stor klem.

Klem

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

hei hå- det var morsomt se at norge gikk vidre. du verden det var spennende. nesten at æ ikke torde se. maria var veldig flink, og ja det var mange merkelige sanger der, kalkun som sang?? hmm.

synes du dem ligne sms:) hehe..

høres:)