fredag, mars 28, 2008

æ gjesta kroa en liten tur på skjærtorsdag


5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei ann mari fint at du tok en tur til karasjok, vi har ventet på deg lenge. du synger helt spesielt det må folk bar innse, og fint.

en beundrer

Anonym sa...

hei dere .Hvorfor er det så mange samer som er så kritisk og misunnelig på hverandre ????

dere må jo glede dere når noen har medvind...

Ann-Mari Andersen sa...

vet du karasjok på langfredag var vidundelig for meg og de som var med meg. vi pratet om det i bilen hjemover. vi var så fornøyd med konserten og klarte ikke å rose publikum og arrangementet godt nok. det var no av det mest velarrarrangerte programmet vi hadd opplevd. så alle i karasjok bør virkelig være stolte av sin festivalsjef og produsent. og for å ikke snakke om kor godt mottatt vi ble der. fantastisk!!!!!! alle i bandet var bare så enig, at dit vil vi flere ganger. takk!!!

hei anonym. vanskelig spørsmål du stiller.. som ikke har no konkret svar..men en ting kan æ si deg, det ska litt til for å takle kritikk på kritikk...

ska ikke si kor mange gang æ har hatt lyst legge ned denne hjemmesia mi og hold meg til gitarspilling hjemme... det hadde mange ganger vært så mye enklere..

men man må bare tenke at ok, dem som ikke like musikken min kan heller la være å høre på den, eller la være kom innom sia mi.. men med internett e det desverre blitt sån at man kan si og mene så mye man klare anonymt.

ellers ønske æ dåkk begge en hærlig helg. håpe dere ikke har så uflaks som meg idag.. tøff som æ va etter skuter med ski.. og tryna så det joma..trødd foten om, og trur pinade ikke æ kan gå på par uker...

høres:)

Anonym sa...

Helt enig med deg Ann-Mari, du vet jo hva jeg mener om anonyme som slenger ut av seg masse kritikk uten å fronte hvem de er. De er så feige el. så smålige. Folk får stå for hva de sier og vise det for alle. Ann-Mari er en artist som vi alle bør være stolt av, om en er av samisk el. norsk opprinnelse, hun skaper liv og røre rundt seg. Hun har en kristen bærebjelke som du forvalter på en fin måte men hun appellere også til "hedninger" som meg selv. Jeg har lært mye om de samiske miljøene de siste årene, og er redd for at ”dere” støter fra dere gode krefter for deres sak. Skulle tro at ”jante” ble skrevet i ”Sampi” Vær nå stolt over hva dere har. Nå er dere inni en positiv vind, Ann-Mari i Grand Prix, ”Reinlykke” på NRK, Mikkel i ”Farmen”, Alice i ”Robison”. Dette viser mangfoldet i den samiske kulturen, ikke slå hverandre i hjel, men heller gled dere med hverandre og gi hverandre en klem. Som dere skjønner brenner jeg for det samiske uten å være same selv. Ha en fin søndag og en fin uke.

Klem fra

Tor Erik

Anonym sa...

takk for støtten:)

ama