torsdag, november 08, 2007

torsdag


tia bare løper avgårde..synes ikke du også det? eller tia den kommer så fort.. man når jo ikke bynn på uka før det e helg igjen, eller tryne på en torsdag igjen. æ synes faktisk det har vært mange flere torsdaga enn mandaga denne høsten. når æ skal ha gjort færdi no til neste torsdag så kommer torsdagen som jula på kjærringa... og æ e like overraska over at det e torsdag og at det faktisk er en hel uke sia det sist var torsdag.. trur faktisk tia spille meg et puss..kanskje ska æ prøve å gjøre torsdagsgreia mi par dager på rad slik at æ kan utsette neste torsdag med en dag, og da kommer kanskje ikke dagen så overraskende på meg.. jula e forøvrig på en mandag..så da blir jo juleferien ganske lang:) hehe... føles det nå da.. men en ting e sikkert at tid og følelse av tid og sted ikke e det samme.

ha en fin torsdagskveld:)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Artig tankespinn! Hvis du gjør torsdagsgreia di et par dager på rad, da vil du ha mange torsdager etter hverandre. Hva skjer da med de dagene som egentlig skulle være fredag, lørdag og søndag, hvis du bytter dem ut med torsdager? Vil den påfølgende uka begynne med disse dagene, eller vil de rett og slett bli borte - forsvinne ut i det blå og bli overtatt av mandagen igjen når mandagen da kommer rett etter de mange torsdagene??? :)

Ann-Mari Andersen sa...

ja si det du.. alle dagene kan jo bli forskyvet..går ikke det..når det det da egenlig skulle være søndag er det lørdag... eller når det egenlig skulle være tirsdag e det søndag??? går ikke det... men klart, for å beholde strukturen i hverdagen og for å unngå kaos må vi jo ha dagene mennesket har satt navn på..eller, kanskje det e netopp dette som gjør at ting kan bli kaos/stess fordi man skal følge denne tidsstrukturen

Anonym sa...

Skal sende deg en kallender som du kan bruke den er flott. Bra tanker dette men jeg er helt med så er det torsdag igjen. Jeg tar jo helg jeg nå da. Ikke dårlig med tanke på at jeg jobber 140% stilling. God helg og klem til deg.

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

kalender e bra det:)men nu ska æ glemme tid og sted og bare nyte helga:)

go helg