onsdag, november 21, 2007

hei igjen. har du det fint? det håper jeg så indelig. husk at det renner nytt vann i elva hver dag, og vanskelige situasjoner, mørke tunneler eller fjellklarting gjør deg bare sterkere og kanskje litt modigere og klokere. iallefall har jeg opp levd det. gårsdag er fortid, en tid du uansett aldri får igjen. det eneste du må leve med e konsekvenser av de valg du gjorde igår...

imårra reiser jeg på en spennende tur. jeg står ovenfor en av de største utfordringer i mitt musikalske liv... og om jeg består prøven vil jo bare tida vise, men uansett skal jeg være stolt av meg selv og selfølgelse gjøre mitt beste.

ha en fin uke.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Flotte ord fra ei flott dame, du er så hemlighetsfull, hvor reiser du da?

Klem

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

takk for det:) kan ikke si no enda. men blogger nok garantert om det ganske snart. ha en vidunderlig dag.

Anonym sa...

Ok da, så hemmelighetsful du er. Liker det. Må være spennende. Vi sankkes og godt helg.

sign. med en god klem

Tor Erik

Skribenten sa...

Hmm. Så hemmeligghetsfull de er da....Men jeg ønsker deg likevel lykke til med det du skal gjøre...

Anonym sa...

hei hei

Anonym sa...

Hei Ann mari hørte i GLR at du ikke for holde kirkekonsert... trist 3oo av kautos befolkning hadde gleda seg til det.. og for ikke snakke om påsketurister.

Hva skjer med statskirken .. vil ikke dem ha ungefolk i tale.. du synger jo bar de vanlige salmer og sanger ..hvilken av sangen er " på kant eller ikke Guds ord" det skjønner ikke mange.

Mon tro om menighetsleder tror på samme Jesus som du eller tror han på bispedømmerådet .. tenk nå kan ham oppleve at Kautokeino for en lesbisk eller homofil prest--er det mere etter Guds ord ???

Han skjønner ikke at sang og musikk= konsert.
Og hvorfor er det galt at ann m synger i kirka her i bygda, hun harr nemlig synget både i domkirka i oslo og mange andra steder.
Carola synger i alle norske kirker selvom hun stor medl. i en frimenighet.

Vi ikauto. må legge bak oss misunnelsen og kritikk.

HÅPER AT MENIGHETSLEDER LESER DET SOM STÅR I BIBELEN " OM SÅ GUDS ORD !!!!

Ann-Mari Andersen sa...

hei alle sammen. det var litt hemmelig det det gjorde. men om litt ekke det lenger hemmelig:) hehe..

takk for all støtte ang "konsertdiskusjon". den e litt kjedelig ja. men man vet jo ikke hva fremtiden bringer. men det e litt trist om man ikke kan holde den årlige påskekonserten. jeg synes det e mest trist for kautokeino og for publikum. jeg kan synge i andre kirker der jeg er velkommen...og det e sant, jeg har sunget i mange mange forskjellige kirker rundt om kring. og det er noe som jeg virkelig liker.

ønsker dere alle en kanonhelg.

deilig være hjemme igjen

Anonym sa...

Hm. her er det noe kristenfolk som må tolke "herrens" ord feil vel. Sier ateisten i Nittedal, blåøyd som jeg er. Ann Mari synger jo som en engel (og det er hun sikkert og vist) Er det ikke snakk om å synge salmer som er allment kjent, kanskje jeg skulle komme opp å snakke alvor med noen. For flott synger hun og ønsket om å spre guds ord ønsker hun. Hm. Jeg som hadde tenkt meg en tur til kauto i påsken.

Klem fra

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

takk for fine ord tor erik. tusentakk. æ trur personlig at Gud vår Herre er rimelig fortvila på oss mennesker som tolker og forvrenger det han egntligen mener. mennesket lager bud regeler og forbud og fortolker og mistolker bibelenslære.

æ har mange gang lurt på om Gud angrer på at han gav mennesket en fri vilje til å velge. nå ser vi jo resultatet i verden idag... de valg mennesket gjør har jo ikke akkurat ført til en bedre verden. og når man bruker ordet kristen, ja da blir du med engang puttet i en bås som de færreste mennesker klarer å leve opp til med dets forbud påbud og regler. trur faktisk at dette ikke har noe med den levende GUd og gjøre..

ønsker deg en velsignet søndag. (håper du har hatt en kanon bursdagsfeiring)

Anonym sa...

Med bursdagshilsen fra deg så måtte jo dagen bli bra vet du. Jeg skjønner jo ikke så mye av konflikten mellom kristene samfunn i norge og verden, men jeg håper dere tror på samme gud og at Jesus er den samme for alle, hvorfor konflikter da? For meg står jo du for noe stort vet at du har troen. Jeg har jo ingen, men blir forbannet når noen settes utefor og tråkkes på, trenger ikke være kristen for å mene det. Stå på AM så kommer jeg på konsert å hører på deg i påsken.

Klem

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

takk for det. politikk og religion e roten til alt vondt... det e mennesker som forvrender sannheten... om man kan si det sånn. med alle de menneskeskapte religionene, bud påbud regler forbud slipper ikke det naturlige åndelige livet frem, det blir kvalt ihjel av mennesket.. man skal ikke gå langt i historien for å se det da....

takk for oppmunting. det varmer. tusen takk