torsdag, august 09, 2007

nesten tropenatt på vidda

det har vært deilige dager med 25-30 varmegrader på vidda. vi bare kose oss. de siste døgnet har gått til kakebaking bursdag og nattbading... ved midnatt var det enda 20 grader så vi dro rett og slett på stranda, båla og bare helt kos. britt og berit dem bada, æ va vel litt kylling i forhold til temraturen i vannet... men æ synes det var helt fint å bare nyte fargene på himmelen og kjenne den friske varme deilige vinden som holdt myggene borte:) måtte sommern vare en stund.

ha en fin kveld:)11 kommentarer:

Anonym sa...

Hei, e det så mørkt om kvelden i kauto allerede???

Ann-Mari Andersen sa...

heia. jepp nu e det mørkt om kvelden. ikke helt svart med ganske mørkt:) det mørkeste e vel bare en time eller no sånt. æ elske høsten.

Anonym sa...

Det var da ett fint knippe med Kvinnfolk helt på vidda i sommernatten, dere har det bra der oppe nå. Ha en fin helg og tvi-tvi i morgen, har god følelse.

Klem

Tor Erik

Ps. hvor er Sara for tiden?

Ann-Mari Andersen sa...

ja det blir spennende imårra. men det kan gå alle veier. det tenke æ. så æ e rimelig avbalansert og jordnær av meg. ja vi hadde en fantastisk fin natt på stranda. vi har så fin natur her oppe, et kunstverk skapt av en stor kunstner:)

sara e i kauto, men ho e FRYKTELIG opptatt. det kan æ skriv under på. har ikke sett henne på aldri så lenge. ho svare ikke sms engang. d e en stor kristen koferanse her, mass hundre mennesker. og ho e en av arrangøran og ungdomsleder. og i tillegg har ho jobb... men til uka roe det vist seg ned for ho.. da ser æ frem til å ta en kaffe med ho.. men ho har det ellers bra regne æ med.. ho like jo den type arbeid. æ send ho en sms å sir at du lurte på det. alltid fint med litt omsorg:)

ha en fin helg:)

Anonym sa...

Ble bare litt bekymret for henne, men hadde jeg tenkt litt så viste jeg det jo at det var konferanse og ungdomsleir e.l. Fint med omsorg, og det vet jeg dere har masse av, jeg er ikke så avslappet som deg, mange som jeg har fått tilbakemelding fra. Men ferien er over for mange og en vet ikke hva folk stemmer etter ferien. Atter lykke til.

Klem

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

ikke vær bekymet for ho. ho kommer sterkere tilbake:) sara e ei jente som har tusen ild i hjernen eller på hjernen. men æ vet også at ho klare hente seg inn når det trengs. så æ vet, snart oppdatere ho sin blogg, og e tilbake for fult:) det e ei jente med krutt i vet du:)

ang norsktoppen. æ e rolig. dætt æ ut, så e æ gla for mine 5 uker der, kjempegla for dem, forblir æ der e æ gla for det og.

pr nu jobbe æ på spreng å få plata mi færdig. jobbe dag og natt. drar til oslo på mandag og blir der til plata e færdi innspilt!! så æ e i fokus for tia vet du:)

men æ klare også nyte naturen og sommern. og flere nattura blir det iallefall:)

Anonym sa...

Du får sende meg en melding om du skulle få tid til overs i Oslo til uka da. Tar gjerne en kaffekopp med deg. Ha en fin dag.

Klem

Tor Erik

Anonym sa...

Annen plass igjen, det er jo bra da, må nok sette inn skarpere lut jeg nå. Ha en fin dag.

Klem

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

heia. trur helst at nrk ikke har oppdatert nettsia si enda...

Anonym sa...

Nå har jeg fått sjokket, jeg vet ikke om jeg tror helt på resultatet, men det er jo store forandringer og tydelig at folk har kommet hjem fra ferie. Men jeg vet at du har fått flere stemmer fra mine kontakter enn tidl, jeg har jo fått masse tilbakemelding på det. Men kjenner jeg deg rett så tar du det med ro og synest det var en bra opplevelse med noen ukers norsktopp opplevelse.

Klem

Tor Erik

Anonym sa...

mårn. jada tar det helt med ro:) det kommer flere sjanser. æ stresse ikke. men det e artig at dine kontakter har svart deg:) om det lar seg gjøre ja så kan vi prøve på en kaffekopp. æ har ikke timeplan min klar enda for uka. vet mer på tirsdag. høres

ama