lørdag, juni 16, 2007

canada


jepp så kom tia for å bynne forberede seg til canadatur. vi (ama, berit margrethe, birkir og nils martin) reiser mandagsmårran til london, blir der et døgn, så vidre til ottawa og blir der et døgn, før en 3 times flytur til Iqaluit på Baffin Island.. det blir kjempespennede. der ska vi vi to spillejobber på en urfolksfestival, alianait. sjekke hjemmesia dems: http://www.alianait.ca

ha en fin helg

9 kommentarer:

Anonym sa...

God tur. Det blir nok bra.

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

tusen takk:) kjempespennede

Anonym sa...

Vært på hjemmesiden dem, ser jo veldig spennende ut. God tur igjen.

Tor Erik

Anonym sa...

heia!ville bare ønske dokk en super god tur!:)Høres ut som det blir spennende:)
ijo

Ann-Mari Andersen sa...

heia. ja det blir spennende det her... vi har øvet i hele kveld.. og det e jo noen musikalske utfordringer.. men utfordinger e til for å overvinne:) e du kommet fra syden ij?

gonatta til dåkk begge:)

Anonym sa...

nå er vi i ottawa. det er ettermiddag og seriøst varmt her. 37 grader, nesten umulig være ute...reisen hit var lang og vi e litt døgnvill for å si det mildt... men det er spennede ogvi oppleve masse. ska oppdatere bloggen om litt, og bilder kommer:)

ha en fin uke:)

ama

Anonym sa...

Lykke til da.

Tor Erik

Anonym sa...

nu e vi kommet til iqaluit.... ska blogge om det snart... det e kjempespennede. en helt annen verden e det vi e vant med... helt!! det e så mye inntrykk... ska skrive mer når æ finner roen her. nu e det kveld og sengetid. vi har opptreden imårra:)
go natt alle sammen

annmari

Anonym sa...

Hei
E det mobil dekning der nu?? ja e det ikke rart å være der? på andre sia av jordkloden, tenk :) rart å tenke at der har man vært. lykke til med spille jobban dåkkers der:)
sms