tirsdag, mai 15, 2007

regnfulldag...


"man trenger nede/deppe perioder for å sette orntlig pris på de gode.." var det ei som sa til meg idag. det var ganske bra sagt. æ ble veldig glad for de ordan ( ho sa jo litt til da) men det var veldig tankevekker for meg. det e så viktig å av og til tillate seg være trist og litt lei seg, og når man da blir gla så får man kjenne på den gode følelsen av å være gla. slike kontraster følger oss igjennom livet, vi legg kanskje ikke merke til dem i hverdagen, men dem e der hver dag, i hjemmet på jobben og andre plasser. man trenger å gråte for å le til tåran spretter...

bak en regnfull himmel e himmelen alltid blå... og sola skinner. men er man i kjellern så e det nok ikke alltid så enkelt å tenke at himmelen e så blå. som min venn sa til meg idag "man trenger nedeperioder for å sette orntlig pris på de gode...."

ha en fin 17.mai feiring og en fin fin maiuke. nu drar æ på reise...

4 kommentarer:

BeritOskal sa...

Det var et fint innlegg, tankevekkende. Og det er vel sånn det er, livet, fullt av kontraster. Vi er heldige som får kjenne hele spekteret.

Ann-Mari Andersen sa...

takk for det. livet e full av kontraster, hver dag. det e jo også det som gjør det så spennende å leve..

Anonym sa...

Jeg kjenner meg veldig igjen i dette, har en vært helt i bånn (har vært der noen ganger ja) så er det ikke lett å forstå at bak skyende er det alltid blå. Men det er godt å komme opp igjen å se at ting går bedre. Ha en fin 17 mai til deg og dine.

Klem

Tor Erik

Anonym sa...

trur nok alle mennesker har vært der i perioder..erkjennelsen at mennesket e sårbart e nok tøff for mange, men den hjelper deg vidre.

håper du og dine har hatt en fin nasjonaldagsfeiring.

ama