søndag, januar 07, 2007

så nesten sola idag:)


oj....æ så nesten sola idag..nu e det ikke lenge igjen. denne tia e også en slags ventetid.. vente på sola som gir lys. dagene blir lengere og mørket bare blir tvunget bort. helt nydelig. kjenner at man på en måte våkner til liv, får energi fra lyset. kjempedeilig. men æ så alså ikke den, det var bare nesten, så ventinga fortsette. ei venninne av meg arrangerte solfest i helga, litt på forskudd. det var en veldig koselig kveld i venners lag.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Godt å se at sola snart er på vei opp på himmelen igjen, her sør er det merkelig vær. Var oppi + 10 grader her om dagen. Ha en fin dag.

Klem

Tor Erik

Anonym sa...

Hei på deg, en hilsen i natta:) Jeg skal legge meg snart, har en litt merkelig døgnrytme for tida... zzz

Ann-Mari Andersen sa...

mårn. været e merkelig ja for tia. noe e galt med det trur æ... vi har nesten ikke kuldegrader her, og det ekke normalt. æ trur jo at vi menneska ikke er så flink til å ta vare på vår jord...

go morn til nattaravnen:) håper ikke du har snudd døgnet ditt helt.. men det e nu engang sån at av og til så e bare natta den mest kreative tiden på døgnet, tia man får være helt i fred, hente seg inn igjen..på en måte.

ha en fin fin tirsdag til alle sammen.

Unknown sa...

blir artig å komme opp med klassen. så får de se hvor fint vi har det :)

Ann-Mari Andersen sa...

heia sara. glede meg til dåkk kommer. kem e det som kommer? steinar? det blir artig se gjengen:) vi har det fint her oppe. holde på sne inne da.... seriøst mye sne som daler ned..

Unknown sa...

jada, steinar er en av dem. idag har det snødd her, og jeg er såå glad!!! :)