fredag, juli 07, 2006

sol sol sol....:)æ e så heldig å oppleve 30 varmegrader i skyggen og skyfri himmel med en gedigen gul sol som bare varmer og vamer og varmer. det er som man befinne seg på en anna planet et anna solsystem, noe helt annet enn det man har hatt denne våren i kautokeino. ligge på solseng og bare kjenne at sola varmer, ja nesten steker deg..og ingen mygg:) trur faktisk alle myggan evakurere til kautokeino når sommern melde sin innpass...var å bada idag, uten å fryse. ja på sånne her dager kan man si at livet e hærlig og livet e bra. æ nyte det fult ut. har hatt det hektisk de siste ukene, og æ kjenne at æ virkelig trengte en aldri så liten feire. kjenne roen inntar hele meg. man treng ikke tenke på ka klokka e, man følge kroppens rytme. sove når man e trøtt, våke når man har lyst. det e det som e ferie...det som e så fint med sånne her daga, det e at man hente seg selv inn for så å gjøre en enda bedre innsats på arbeidsområdan sine.
time out!!!! idag har æ planta blomster, stelt plen, luka ugress og lukta på syrinbuskan mine. heldige meg som har sommerhus i sverige:) æ kose meg masse, og æ samle masse energi:)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Heldige deg som har sommerhus ja! Men på en annen side, heldige meg som kjenner deg og kan komme på besøk! ;)

Ann-Mari Andersen sa...

ja æ håpe du kommer på besøk da da... har inntrykk av at du e ganske så opptatt for tia.. håpe indelig at du legg av litt tid til å besøk vebomark:)

Anonym sa...

Ja æ har vært litt opptatt i det siste, men nå begynner æ å se lys i tunnellen. Tror muligens æ kommer meg avgårde fortere enn man aner, og snart dukker æ nok opp:)