mandag, september 16, 2024

Husk og ta vare på deg selv ❤️

 I en verden som noen ganger kan føles overveldende stor, er det lett å stille seg selv spørsmål som: "Hva er egentlig min plass i alt dette?" eller "Er jeg virkelig verdifull når jeg bare er én person blant milliarder?" Men sannheten er at hvert menneske har en unik verdi og en plass i verden – ja, til og med i universet.

Det kan være lett å føle seg liten eller uviktig, spesielt i en verden der det er så mye fokus på ytre suksess og sammenligning. Sosiale medier kan få det til å virke som om alle andre lever perfekte liv, og det kan føre til at vi mister troen på vår egen verdi. Men vår verdi som mennesker kommer ikke fra hvor vellykket vi er, hvor mange venner vi har, eller hvordan vi ser ut. Den ligger i det faktum at vi er unike – ingen andre i hele verden er akkurat som deg.

Tenk på alle de små øyeblikkene der du har hatt en positiv innvirkning på noen, selv om det kanskje virket ubetydelig for deg. Kanskje du hjalp en venn gjennom en tøff tid, eller kanskje du bare ga et smil til en fremmed som hadde en dårlig dag. Disse øyeblikkene viser at hver og en av oss har kraften til å gjøre en forskjell, og at vi er viktige akkurat slik vi er.

Det handler om å finne det som gir deg glede, det som tenner gnisten i deg, og det som gir deg følelsen av at du gjør noe meningsfullt – for deg selv og for andreJ

Verden trenger deg – akkurat slik du er

 

søndag, september 15, 2024

Du er verdifull

 Jeg liker en sang som heter "du vet vel om at du er verdifull". Jeg har sunget den i mange mange år. Vet du grunnen? JA nettopp du vet at du er verdifull uansett kem du er. Altfor mange søker lykke i det og det... og vi mennesker hopper etter. Men, det er bare søken. Vet du; du er faktisk verdifull akkurat som du er. Du er unik. ikke tenk bakgrunn, situasjon, væremåte eller livstilstand. Du er unik. Du er verdifull. 

Du vet vel at du er verdifull?

At du er viktig her og nå

At du er elsket for din egen skyld.

For ingen andre er som deg.

Det er for mange mennesker som ønsker å snakke om

At du bør være slik og slik.

Gud Fader selv, han aksepterer deg uansett.

Og  det kan du stole på.

 

Du passer inn i selve skapelsen

Det fins en oppgave for deg.

Men du er fri til å gjøre hva du vil med den,

si ja eller nei.

Du vet vel at du er verdifull?

At du er viktig her og nå.

At du er elsket for din egen skyld

For ingen andre er som deg,»

Ekspert på eget liv

Om noen sier du skal være lykkelig all day longe?  Eller være fornøyd med den jobben du har. Det høres sprøtt ut. Jeg kan si det er faktisk umulig, nettopp fordi livet presenterer livet ditt med alt som byr. Og jeg tror at du fremdeles er ekspert i ditt eget liv